torek, 31. avgust 2010

Simboli v Monitorju

Spletna stran Simboli.si predstavljena tudi v najnovejši reviji Monitor. Simboli predstavljajo univerzalni jezik, ki se prenaša iz generacijo v generacijo. Simboli so povezani z religijo in načinom življenja, zato imajo ponekod enaki simboli popolnoma različen pomen in ravno zato je pomembno poznavanje simbolov, da bi lažje razumeli razmišljanja naših prednikov.

sreda, 25. avgust 2010

Otroška imena - že veste ime vašega novorojenčka?

Že veste ime vašega novorojenčka? Še ne? Potem je tule par idej, mogoče pa še vi kakšno dodate. Otroška imena dečkov in deklic.

četrtek, 12. avgust 2010

Gostilna na Senovem

Gostilna Senica na Senovem nudi vrhunski catering, dnevne malice in kosila, prenočišča, športne aktivnosti ter okusne pice, mehiško hrano in še kaj na prelepi terasi pod kostanji. sicer pa več na njihovi spletni strani Gostilna Senica

petek, 6. avgust 2010

Think natural and organic

Skrbite dovolj za svoje zdravje? Ali zdravje svoje družine? Bi lahko storili več? Zanesljivo! Kako to doseči, preberite na spletni strani 

torek, 3. avgust 2010

World of Flour

flour
"All you need is flour from supplier you can count on", slogan, ki velja povsod, ne samo v mlinarstvu. Tu pa še posebej, saj gre za eno bistvenih sestavin pri pripravi kruha in hrane nasploh.