petek, 26. november 2010

Prevajanje Nemščine, prevajalska agencija Scriptum

Prevajanje in lektoriranje nemščine. Prevajalska agencija Scriptum strokovno in na podlagi večletnih izkušenj prevaja iz nemščine v slovenščino in obratno. Nudimo tudi lektoriranje ter uradne sodne prevode iz nemškega jezika.

Prevajamo samo nemščino, vendar to na najvišjem nivoju!

ponedeljek, 22. november 2010

Računovodski servis Ljubljana

računovodski servis
Računovodskih servisov je danes kot gob po dežju. Pa je vsak dovolj dober za vas? Verjetno ne.

Računovodski servis Fin-Servis d.o.o. Ljubljana na podlagi dolgoletnih delovnih izkušenj, neprestanega izobraževanja in spremljanja novitet ter trendov v računovodstvu, izpopolnjevanja in vlaganja v kadre, je pravi izbor. Zakaj? Ker se zadevajo, da so potrebe in zadovoljstvo njihovih strank vedno na prvem mestu, zato omogočajo svojim strankam najsodobnejši dostop do podatkov, elektronsko arhiviranje in učinkovito elektronsko računovodstvo oziroma e-računovodstvo.

sreda, 17. november 2010

Zobne ščetke TePe

TePe je švedsko podjetje z jasno zastavljeno vizijo, ki je razvidna že iz slogana in jo uspešno uresničujejo že vrsto let. S kontinuiranim znanstvenim raziskovanjem si prizadevajo za neprestano izboljševanje in izpopolnjevanje izdelkov, zaradi česar je TePe vodilna znamka na področju proizvodnje izdelkov za

petek, 12. november 2010

Geodetske storitve

geodetske storitve
Če potrebujete geodetsko podjetje potem je VBS d.o.o, geodetske storitve pravi naslov. Že od leta 1993 se ukvarjajo z geodetskimi storitvami in meritvami vseh vrst. Izmera meje, geodetski posnetek, vris stavbe v kataster zemljišč, izravnavo meje, parcelacijo, zakoličbo novih stavb, pravtako izvajajo tudi vris v kataster komunalnih naprav.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj pa vam tudi strokovno svetujejo.

četrtek, 4. november 2010

Gume takoj, direkt iz naslonjača

zimske gume
Po poceni gume na www.NoveGume.si! Spletna trgovina z gumami takoj, direkt iz naslonjača na vaš dom. Največja ponudba gum v Sloveniji po najboljših cenah.

Bliža se 15. november, čas za zamenjavo letnih pnevmatik z zimskimi. Boste spet čakali v vrsti pri vulkanizerju, ali boste tokrat gume menjali brez stresa. Zagotovite si nove zimske gume po ugodnih cenah še danes!

Poleg velike izbire priznanih blagovnih znamk avtomobilskih gum, B.F. Goodrich, Barum, Bridgestone, Cheng Shin, Continental, Cooper, Dayton, Delinte, Diversen, Double Coin, Dunlop, Durun, Falken, Firestone, Fulda, Fullrun, Fullway, Gajah Tunggal, General, Gislaved, Golden tyre, Good year, Gremax, Hankook, Jinyu, Kleber, Kumho, Ling Long, Marshal, Masterstell, Matador, Maxxis, Meteor, Michelin, Milestone, Nankang, Nexen, Nokian, Pegasus, Pirelli, Regal, Roadhog, Roadstone, Semperit, Sportiva, Sumitomo, Toyo, Tyfoon, Uiniroyal, Viking, Vredestein, Wanli, Yokohama, v ponudbi tudi znamke za katere verjetno še niste nikoli slišali. Če iščete zimske ali letne gume za vaše vozilo je www.NoveGume.si pravi naslov.