ponedeljek, 24. januar 2011

Zdravnik Obradović, ZD Krško

ambulanta krško
Z obiskom zdravnika nikar ne odlašajte, saj vas bomo sprejeli s prijaznim osebnim pristopom ter postavili ustrezno diagnozo in pričeli z zdravljenjem oz. vas bomo napotili k ustreznemu specialistu.


Zasebna zdravstvena ambulanta Obradović ima s strani občine Krško pridobljeno koncesijo, zato lahko osebam, ki pri nas izberejo zdravnika, zagotavljamo zdravstvene storitve, ki so določene v Pravilih obveznega zdravstvenega zavarovanja in je njihov plačnik ZZZS.

četrtek, 20. januar 2011

Mladinski hotel, Youth hostel Primož Kozmus

mladinski hostel
Mladinski hostel Primož Kozmus se nahaja v Brestanici, manjšem kraju v Posavju, kjer je Primož obiskoval osnovno šolo in začel razvijati svoj talent, ki ga je popeljal do naslova svetovnega in olimpijskega prvaka ter trikratnega najboljšega športnika v Sloveniji.

Vabljeni v Primožev domač kraj!

ponedeljek, 17. januar 2011

Varjenje in varilna oprema

varjenje
Varjenje in varilna oprema podjetja Ipro, ki je poleg varjenja, odsesovanja tudi zastopnik za blagovne znamke Nederman, Lincoln Electric, Nelson, Witt, Merkle, Protem, ...

četrtek, 13. januar 2011

Naravna kozmetika Alexami

Alexami je avstralsko podjetje za naravno kozmetiko, vendar s pomembno razliko – vztrajamo pri tem, da vašo zunanjo lepoto izpostavimo na naravni način in jo približamo vaši notranji lepoti.

Alexami odraža čistost izdelkov vse do samega videza naše embalaže – vsaka škatlica namreč predstavlja drugo avstralsko rastlino.

Odkrijte drugačnost kozmetike Alexami – lepotni izdelki, kot jih hoče narava.

sreda, 5. januar 2011

Davčno svetovanje MP Sophos d.o.o.

Sodelovali boste z dolgoletno vodilno delavko DURS-a, ki detajlno pozna delovanje davčnega organa in predpise, tako da vam bo iz prve roke svetovala najbolj optimalne rešitve.

P Sophos d.o.o., kjer boste pridobili neposredne rešitve in vam bodo zaupane učinkovite strategije za davčno najugodnejše in zakonite načine poslovanja.