nedelja, 27. februar 2011

Varnost na cestah z varnostnimi odsevniki Primilum

Primilum je , ki zagotavlja večjo varnost na cesti in poskrbi, da ste v kakršnih koli vremenskih pogojih dobro vidni. V primeru prometne nesreče ali okvare vozila lahko varnostni odsevnik hitro in enostavno namestite na vaše vozilo ter tako poskrbite za lastno in tujo varnost v prometu.

Okvarjeno vozilo ali vozilo, udeleženo v prometni nesreči, mora biti jasno označeno ter dobro vidno v vseh vremenskih pogojih tako podnevi kot ponoči. Zdaj je na voljo enostavna rešitev – varnostni odsevnik Primilum iz posebnih materialov za odlično vidnost, ki ga popolnoma enostavno namestite, jasno označite vaše vozilo in varno počakate na pomoč AMZS.

ponedeljek, 21. februar 2011

Protipožarna vrata, Mizarstvo Hrastelj

požarna vrata
Mizarstvo Hrastelj se ukvarja s proizvodnjo lesenega stavbnega pohištva, predvsem notranjih vrat višjega in visokega kvalitetnega in cenovnega razreda ter lesenih požarnih EI30 Hrastelj so primerna tako za hotele, poslovne stavbe, vile, kakor tudi za stanovanja ali hiše. Ustvarjajo vrata z vašim imenom!

četrtek, 17. februar 2011

Veterinarska ambulanta Brežice

veterinarska ambulanta brežice
Veterinarska ambulanta Brežice je nastala po lastninskem preoblikovanju iz Dolenjsko-Posavskega veterinarskega zavoda. Svojo dejavnost opravlja od leta 1998 in ima podeljeno koncesijo MKGP za izvajanje koncesijskih dejavnosti na področju občine Brežice.

Izvajajo vse vrste pregledov malih hišnih ljubljenčkov, preventivne preglede rejnih živali, nudijo strokovno svetovanje o prehrani za živali, cepljenja, redna in preventivna, diagnostiko in zdravljenje internih, kužnih in zajedalskih bolezni pri živalih, ...

sreda, 9. februar 2011

Oprema za avtomehanike

oprema za mehanike
Ne glede na to, kakšno opremo in orodje iščete in za kakšen namen ga potebujete, v Koop trgovini boste pravgotovo našli vse in še več za vaše potrebe!

Pohvalijo se lahko s široko ponudbo ročnega orodja, avtodvigal, lakirnih komor, kleparskega orodja, prenosnih luči, polnilcev akomulatorjev in zaganjalcev motorjev, pojačitev vzmetenja, zaščitnih vrečk in prevlek, opreme za struženje zavornih diskov, lepil, mask in specialnega orodja, zaščitne opreme.

Vse za avtomehanične delavnice!

četrtek, 3. februar 2011

Malice in kosila v gostilni Adriano

Z veseljem vas bodo razvajali z njihovimi slastnimi dobrotami, kot so telečja obara z ajdovimi žganci, odličnimi vampi, pravo kmečko pojedino, domačimi štruklji ter po mnenju gostov, najboljšo gobovo juhico in ocvrtim piščancem. Nazdravili boste lahko s papeževim vinom.

Vabljene vse velike in male družbe, družinice, babice, dedki, tete in strici. Za večje družbe nudijo tudi popuste.
 Črnivec pri Brezju.