sreda, 30. marec 2011

Finske savne, oprema za Spa in Wellness centre

V podjetju Neo dom d.o.o. so specializirani za svetovanje in izvedbo notranje opreme za spa in wellness centre, bazenske komplekse, fitness prostore, izdelavo savne, finske ali parne, izvedbo kopalnic, 
..

Fizična aktivnost in zdravo telo prispevata h kakovosti življenja, to so vedeli že stari Grki in Rimljani. Savne, wellness, fitness in SPA prostori, ki jih ustvarjajo, so okolje, v katerem se misli spočijejo, telo pa se napolni z novo življenjsko energijo.

sreda, 23. marec 2011

Bolečine v križu se lahko odpravijo

Imate ali hrbtenici? Kronične težave s hrbtom? Imamo rešitev za vaše bolečine. Magnashirt majica z magneti zmanjša bolečine v hrbtenici in križu ter poskrbi za odlično počutje.
Magnashirt je majica z 11 fizioterapevtsko razporejenimi magneti, ki blagodejno vplivajo na splošno počutje in lajšajo bolečine v hrbtnem delu telesa, ter posledično z izboljšanjem cirkulacije vplivajo na boljše fizično in psihično počutje.





V korist Magnashirt majice govori kar 11 razlogov:



  • Lajšanje bolečin v hrbtenici in križu.


  • Pospešitev cirkulacije krvi v telesu.


  • Izboljšanje energijskega ravnovesja v telesu.


  • Bistveno izboljšanje psihofizičnega počutja.


  • Pozitiven vpliv na vsakdanje življenje, delo in počutje.


  • Izboljšanje telesne drže.


  • Odlične pralne lastnosti za enostavno vzdrževanje.


  • Maksimalno udobje, estetski videz te preprosta uporaba.


  • Primerna za uporabo pri vseh aktivnostih.


  • Varna uporaba brez stranskih učinkov.


  • Nakup brez tveganja.
  • ponedeljek, 14. marec 2011

    Spodnje perilo iz bambusa za ženske, moške in otroke

    spodnje perilo
    Vračanje k naravi predstavlja velik trend v zadnjih nekaj letih. Vedno bolj se zavedamo, da smo odgovorni za okolje v katerem živimo in da moramo nujno popraviti narejeno škodo, če želimo, da bodo naravo kot takšno doživljali tudi naši otroci. Narava je torej naš največji prijatelj. Pomaga nam k boljšemu zdravju in počutju.
     korak k temu cilju, saj je bambus naraven material, ki ima za razliko od bombaža zelo majhen vpliv na okolje. Bambus je najhitreje rastoča rastlina. Pri rasti ne potrebuje umetnih gnojil in pesticidov. Pridelava je popolnoma naravna.

    Spodnje perilo iz bambusa za ženske, moške in otroke je zato prijetno na otip in prijazno do kože. Pletivo iz bambusa se uporablja za spodnje hlače, majice, pižame, modrčke, smučarsko perilo, spodnje majice, boksarice, ...

    ponedeljek, 7. marec 2011

    PVC okna in vrata SeCOM

    Kupi okno, zadeni Fabio! Kupi okno, zadeni Fabio! Verjetno ste že videli reklamo, če ne, si jo lahko ogledate na spletni strani PVC okna in vrata SeCOM Krško.

    S podjetjem SeCOM do novega osebnega avta Škoda Fabia. Več o sami igri si preberite na njihovi spletni strani.

    četrtek, 3. marec 2011

    Sejemske postavitve in ureditve sejemskih stojnic

    sejemska postavitev
    Se pripravljate na sejem, pa ne veste kje in kako začeti? V podjetju Pri-Mont inženiring vam uredijo vse od ideje do izvedbe uspešnega nastopa na sejmu. Nudijo idejne rešitve, projektiranje razstavnih prostorov, enostavnih in zahtevnejših, računalniški izrisi načrtov, postavitev in izvedba razstavnega prostora na ključ, kompletna grafična oprema - napisi, 3D napisi, printi, transportna logistika opreme in eksponatov doma in v tujini, scenske postavitve, oprema notranjih prostorov, adaptacije, pleskarska dela, oblaganje tal in sten, vgrajevanje stavbnega in drugega pohištva.

    Vaša naloga je le, da pridete na sejem!