ponedeljek, 30. maj 2011

Povezovanje slovenskih podjetij v tujini

Projekt Slovenska hiša v Kazahstanu je inovativno poslovno središče za povezovanje slovenskih in kazahstanskih podjetij. Projekt je zasnovan na podlagi premišljenega programa za realizacijo novih poslovnih priložnosti in omogoča investiranje v perspektiven kazahstanski trg, uvoz in izvoz izdelkov ter produktivno kooperacijo s kazahstanskimi podjetji.

Cilj projekta je omogočiti vsem sodelujočim podjetjem, da bodo na lažji, hitrejši in cenejši način prišli do možnosti vstopa na perspektiven kazahstanski trg, ki odpira številne poslovne priložnosti in nove možnosti poslovanja.

ponedeljek, 23. maj 2011

Opremljanje frizerskih salonov

Akord d.o.o. je družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo profesionalne kozmetike za lase in nego telesa kot tudi s prodajo opreme za frizerske in kozmetične salone. Polnih 20 let zastopajo multinacionalko MUSTER in DIKSON iz Milana in skrbijo za distribucijo ter prodajo njunih visokokakovostnih izdelkov profesionalnim uporabnikom, frizerskim in kozmetičnim salonom.

torek, 17. maj 2011

Vinska klet Krško, kjer je doma Cviček PTP

vinska klet krskoV dolenjskem vinorodnem okolišu je doma Vinska klet Krško, ki že od leta 1928 navdušuje s kakovostnimi in vrhunskimi vini. Delujejo v okviru Kmečke zadruge Krško z.o.o. kot njena največja organizacijsko proizvodna enota. Gradijo na tradiciji, večletnih izkušnjah, dobrem poznavanju dolenjskih značilnosti in sodobni tehnologiji, kar zagotavlja, da je klet danes opazen ponudnik vin visoke kakovosti in hkrati vodilni proizvajalec najboljšega Cvička PTP.

ponedeljek, 9. maj 2011

Video za promocijo podjetja

Povečajte prepoznavnost vašega podjetja s profesionalnimi in atraktivnimi video posnetki ter izboljšate najdenost na iskalniku Google. Zagotovite si tudi promocijo preko video portalov! Izboljšajte najdenost vaših spletnih strani na spletnih iskalnikih (Google, Bing, Altavista, Najdi.si), ), ki stranem z video zapisi dajejo bistveno večjo prednost.

torek, 3. maj 2011

Vodni športi in oprema za plavajoče ploščadi

Podjetje Makes prodaja opremo za vodne športe, kanuje, plavajoče ležalnike, pedaline, idr. Prodajni hit pa so plavajoči pomoli. Moduli, ki jih enostavno sestavite glede vaših potreb in možnosti in se naredite svojo plavajoči pomol.  Plavajoči pomoli so idealni izbor za postavitev na jezerih, rekah in zaščitenih morskih površinah, kakor tudi na odprtem morju.