četrtek, 23. junij 2011

PVC okna in vrata

Podjetje Rajmax se že od leta 1998 ukvarja s proizvodnjo in montažo PVC in ALU stavbnega pohištva. Na samem začetku je podjetje delovalo na 100 m2, zaposlene pa so bile tri osebe. Danes delujejo na 1000 m2, z dvajsetimi zaposlenimi. PVC in ALU stavbno pohištvo izdelujemo v prostorih, ki so opremljeni s sodobno in tehnološko opremo.

Strankam nudijo brezplačne izmere in svetovanje, izdelavo, dobavo in vgradnjo stavbnega pohištva, na njihovo željo pa nudijo tudi: dobavo in montažo garažnih vrat, senčil, notranjih in zunanjih polic ter zaključna dela po sistemu RIGIPS.

nedelja, 19. junij 2011

Organiziran lov na divjad

Vabljeni na adrenalinska doživetja v objemu neokrnjene narave in na spoznavanje različnih lovišč v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini. Poskrbeli bomo, da se boste lahko popolnoma prepustili lovu in glede na vaše želje organizirali prave lovske pustolovščine, ki vas ne bodo pustile ravnodušnih.

Popeljali vas bomo na najboljša lovišča južne Evrope, poskrbeli za vašo nastanitev, prehrano, prevoze do lovišč in odlično vodenje po odmaknjenih lokacijah, ki smo jih spoznali, raziskali in posebej za vas izbrali na podlagi 15-letnih izkušenj z lovom.

ponedeljek, 13. junij 2011

Lepila in lepilni trakovi

Več kot 20-letna tradicija vrhunskih lepil, lepilnih trakov in tesnilnih masNaš sortiment obsegajo visokokakovostna lepila, lepilni trakovi in tesnilne mase, ki predstavljajo tehnično in cenovno najboljše rešitve. Našo ponudbo iz leta v leto širimo in dopolnjujemo, hkrati pa v delo maksimalno vlagamo naše znanje in izkušnje, zato smo si priborili mesto v samem vrhu slovenskih ponudnikov. S ponosom lahko potrdimo, da so izdelki konkurenčni vsem uveljavljenim blagovnim znamkam (npr. lepilni trakovi VHB od firm 3M, Tesa, Lohmann, Scapa, lepila in tesnilne mase od firm Sika, Henkel, Teroson, Loctite, itd.)

torek, 7. junij 2011

Solarne elektrarne na ključ

Koncept smo prilagodili željam in potrebam slovenskega trga. Tako smo za vas pripravili nekaj predlogov.

Predanost kažemo našim odjemalcem, zaposlenim, ideji trajnostnega razvoja. Partnerstvo razumemo kot gradnjo dobrih medsebojnih odnosov. Ustvarjalnost poganja svoje korenine v sredinah, kjer je vzdušje pozitivno naravnano, takšno vzdušje ljudi motivira, kar se kaže v inovativnosti. Iz znanja in etike izhaja pozitivno usmerjena inteligenca, ki je prilagodljiva, učinkovita in zaupanja vredna.