sobota, 31. december 2011

Vinoteka Ljubljana, degustacije vina

J&B se nahaja na Gosposvetski c.7 v samem centru Ljubljane, nasproti Hotela Lev. Na področju prodaje vina smo prisotni že 4 leta in odločili smo se svojim strankam ponuditi še nekaj več. Tako je nastala J&B VINOTEKA.

 Ne ponujamo samo odličnih slovenskih in hrvaških vin, temveč tudi 12 različnih olj poleg klasičnega olivnega, ki ga vsi poznamo in tartufe, znanega istrskega tartufarja Zigante. Tartufe z medom, z olivnim oljem in še veliko drugih dobrot.

sreda, 14. december 2011

Poceni spletni nakup eNakupi.com

Spletno nakupovanje bo počasi, če že ni, prevzelo primat klasičnemu nakupovanju. Vsaj kar se tiče računalništva in računalniške opreme, kozmetike, igrač, knjig, oblačil in še kaj.

Vendar samo poceni spletni nakup ni dovolj. Spletna trgovina mora kupcu vlivati zaupanje. Pridružite se številnim spletnim kupcem, ki že od leta 2001 nakupujejo na eNakupi.com!

petek, 9. december 2011

Rebeka Dremelj uradna spletna stran

Izdelavo spletne strani nam je zaupala priznana pevka in manekenka Rebeka Dremelj.

O Rebeki je bilo povedano že skoraj vse. Manekenka, Miss Slovenije, uspešna pevka, Eurosong, preboj na Ex Yu področje, ... in komaj dobro je začela.

sobota, 3. december 2011

Feng shui in geomantija


Geomantija je holistična veščina, ki je  posvečena načrtovanju, urejanju, zdravljenju prostora in svetovanju ljudem. Vsakomur, ki želi narediti nekaj zase in za svoj prostor, ponuja učinkovite rešitve doseganja odločilnih energijskih značilnosti ekosistema vsakega kraja v skladu z vitalnimi počeli zdravja narave. Z vsestransko povezujočo obravnavo Zemlje, okolja in ljudi nudi napreden holistični način doseganja in izboljševanja zdravja na različnih področjih življenja.

V inovativnem svetovalnem delu z ljudmi zajema vse dimenzije človekovega delovanja. Zaradi tradicionalno značilnega prepoznavanja materialnih, energetskih in duhovnih komponent pokrajine, objektov in prostorov je geomantija poimenovana evropski feng shui, ki združuje filozofijo, umetnost in vedo kreativnega urejanja harmoničnega okolja ter s svojim vedenjem sovpada tako s starodavnimi empiričnimi izročili kot tudi z modernimi ugotovitvami kinestezije.