četrtek, 28. marec 2013

Kompletna prenova in adaptacija stanovanja

Zadovoljstvo strank je pri nas na 1. mestu, zato se pred pričetkom adaptacije stanovanja natančno pogovorimo o vaših željah ter vam po potrebi tudi svetujemo in pomagamo poiskati optimalne rešitve. Zavedamo se, kako dragocen je vaš čas, zato dosledno upoštevamo vse dogovorjene roke in vam zagotovimo celostno adaptacijo stanovanja od A do Ž. Poleg same obnove opreme pregledamo tudi dotrajanost oken in vrat in po potrebi svetujemo tudi zamenjavo le-teh.

sreda, 20. marec 2013

Ustni zadah ali halitoza - zdravljenje

Ljudje se že od pra-davnine soočamo z ustnim zadahom, saj opise težav in probleme z ustnim zadahom najdemo že v zapisih starih kultur in ljudstev. Med drugim so opisane tudi načini   obvladovanja ustnega zadaha. Že v starih kulturah so ugotovili, da je ključnega pomena   umivanje in čiščenje zob, za kar so uporabljali majhne vejice ali palčke iz lesa, ki jih v deželah daljnega vzhoda prodajajo še danes. Poleg čiščenja so si naši predniki znali pripraviti ustne vode za ustni zadah, žvečili pa so tudi razna semena ali dele rastlin.

sobota, 9. marec 2013

Čolnarjenje po Kolpi

Kajak odlikuje velika hitrost, odlična vodljivost ter bližji stik z vodo, vendar pa zahteva tudi nekaj znanja. Reka Kolpa je primerna za prve zaveslaje v kajaku, skozi katere vas popeljejo naši učitelji. Izvajamo tako parurne kot tudi večdnevne individualne tečaje veslanja v kajaku. Po predhodnem dogovoru pa se lahko prijavite tudi kot skupina. Čolnarjenje po Kolpi v družbi prijateljev in izkušenih vodnikov je pavi užitek. Na sedežu v Lazih pri Predgradu vas postrežejo  tudi z odličnimi enolončnicami, belokranjsko pogačo, jedmi iz žara, pečene postrvi. Za skupine vam pripravijo tudi odojka ali jagenjčka. Nudijo vam kvalitetna belokranjska vina in prijazno postrežbo.

petek, 1. marec 2013

Posavska gazela Evrosad d.o.o.


Že več kot 10 let pa je vzpostavljeno sodelovanje s sadjarji iz Posavske regije, v zadnjih letih pa tudi iz cele Slovenije, s katerimi imamo sklenjene pogodbe o odkupu jabolk, hrušk in breskev. To so naši pogodbeni proizvajalci, skupna površina na kateri pridelajo 3.500 ton sadja pa je 150 ha.
Vsi skupaj tako tvorimo SKUPINO EVROSAD. Pridelano sadje in prodaja sadja v lastni proizvodnji in odkupljeno od naših pogodbenih proizvajalcev prodajamo pod enotno blagovno znamko "Evrosad".