torek, 16. april 2013

Pomlad je čas za zamenjavo oken


Plastična okna so izmed pomembnejših odkritij zadnjih nekaj let, saj zagotavljajo veliko praktičnost, njihova glavna prednost pa je ugodna cena. PVC okna so manj zahtevna za vgradnjo in obdelavo, zato so ne glede na tip objekta prava izbira.

Plastična okna so kar najbolj odporna proti škodljivim vremenskim vplivom, zato vam nudijo najboljšo in najbolj varno zaščito. Poleg standardnih oblik so po navadi na voljo tudi druge atraktivne oblike oken, prav tako pa lahko izbirate med široko paleto različnih barv. PVC okna odlikujeta tudi trdnost in stabilnost, saj so profili lahko dodatno ojačani in narejeni iz najbolj kakovostnih materialov.

torek, 9. april 2013

Samoporjavitveni spreji ali porjavitvene kreme

Porjavitvene kreme puščajo madeže, saj se odmrla koža neenakomerno lušči, kar lahko privede do enenakomerne porjavitve. Ravno zato soboljša rešitev. TanOrganic ne vsebuje sintetičnih sestavin, parabenov (kemikalij, ki se kot konzervansi uporabljajo v številnih kozmetičnih izdelkih), barvil in dišav. Certifikat, ki mu ga je podelila svetovno renomirana organizacija Ecocert® dokazuje, da je v izdelku več kot 95 odstotkov sestavin organskega izvora in da TanOrganic izpolnjuje najvišje standarde na področju organske kozmetike.