ponedeljek, 30. januar 2012

Izposoja glasbene opreme in glasbenih inštrumentov


Vsak bodoči glasbenik želi na začetku čim cenejše spoznanje ali je instrument njemu pisan na kožo. Danes ima že vsak malo večji kraj verificirano ali privatno glasbeno šolo. Torej potrebujete samo še instrument.
Stran je namenjena tudi profesionalnim glasbenikom, kjer dobijo odlične instrumente.
To vam omogočamo mi z vrsto profesionalnih in šolskih glasbil. Nudimo vam izposojo diatoničnih in klavirskih harmonik, klaviatur, kitar, bas kitar, baritonov... itd


V spletni naročilnici vpišite vse vaše podatke in opis kakšen instrument potrebujete. Potrebno je pripisat podatke o katerih se predhodno posvetujete z vašim učiteljem. Velikost instrumenta, v primeru izposoje diatonične harmonike duri ( c f b, b es as, ...), za kakšen namen potrebujete instrument in čas najema, če se to predvideva.

Po prejemu vašega naročila mi uredimo glasbilo in pripravimo ponudbo. Instrument pridete iskat na naš sedež, kjer podpišete pogodbo. S sabo imejte osebni dokument!

Instrumente si lahko izposodite za nedoločeno obdobje za katere mesečno dobite na dom položnico katero poravnate do 10 v mesecu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar