sobota, 21. april 2012

Nosečniška oblačila za nosečnice

Nosečnost je že sama po sebi posebno čarobno obdobje, zato je prav, da tudi dsevajo notranje stanje in počutje vsake ženske ter ji pomagajo, da tudi v nosečnosti sije in se počuti maksimalno udobno, lepo in privlačno. Glede na to, da ima vsaka ženska svoj pečat in svoj stil, je tudi kolekcija oblačil prilagojena različnim tipom žensk, tako da bo vsaka našla oblačila po meri in okusu.

Blagovna namka Love2wait je v nekaj letih zaradi kvalitete in dobre osmišljenosti postala popularna po vsej Evropi in je danes na voljo že v več kot 15 državah, kjer so ženske prepoznale kakovost in v času veselega pričakovanja najraje izbirajo L2W.

torek, 17. april 2012

Slovenski pravopis online za pametne telefone

Sedaj lahko slovenski pravopis uporabljate tudi na mobilnikih. Aplikacija Slovenski Pravopis združuje najpomembnejša poglavja slovenskega pravopisa, ki so obrazložena na enostaven in razumljiv način, poleg tega pa so pravila podkreljena s številnimi konkretnimi primeri, ki so dodatna pomoč pri razumevanju.Zakaj bi ga moral/a imeti? Ker je fensi! Ups, je ta beseda v slovenskem pravopisu? Hitro pogledat v aplikacijo.

»Slovenskega jezika zaradi večstoletne nepretrgane pisne rabe ni mogoče več ustvarjati na novo, zato je za marsikatere pojave in stanja v njem najbolje, da jih stroka pošteno opiše in v skladu s tem normira, saj se bo sicer zapletala med željo po nedosegljivi pravopisni popolnosti in rabo, ki bo drugačna. SP 2001 poskuša marsikdaj enotiti v hudem nasprotju z rabo. Tako je v SP 2001 predpisana oblika OKOLIJSKI (zaradi rodilnika množine samostalnika OKOLIJ), čeprav se splošno uporablja OKOLJSKI, ki je izgovorljiva in ni žaljiva - ne čutimo je kot napako, saj jo je besedotvorno mogoče nasloniti na izgovorljiv rodilnik množine OKOLJ, zapisan že v SSKJ-ju.« vir wikipedia.org



petek, 13. april 2012

Moto trgovina z motoristično opremo in rezervni deli za motorje

Trgovina z motoristično opremo DTK MOTO. Velika izbira opreme za motoriste: čelade za motoriste, oprema za motorna kolesa in motocikle ter štirikolesnike, rezervni deli za motorje. Letne motoristične jakne in kombinezoni za vroče poletne dni v različnih barvah. Usnjene jakne imajo vgrajene ščitnike ramen, komolcev in hrbta, ki so odstranljivi. Jakne imajo tudi všito snemljivo podlogo. Čelade THH izdelujejo že od leta 1974, odlikujejo se z visoko mero udobja, varnosti, odličnim dizajnom, grafiko ter visoko kvaliteto glede na ceno.




ponedeljek, 9. april 2012

Naravna mineralna kozmetika

ALEXAMI is een Australisch bedrijf dat een verschil wil maken- onze missie is ervoor zorgen dat je er net zo goed uitziet aan de buitenkant als aan de binnenkant, op een natuurlijke manier.
Ne razumete? Nekaj o naravni kozmetiki in avstralskem poreklu. Več na strani

četrtek, 5. april 2012

Mlinarstvo in mlin za žito, moko

Štupnikov mlin je mlin za žito, moko. Mlinarstvo je v družini prisotno že vrsto let. Štupnikov mlin je danes edini delujoči še mlin v zgornjem toku reke Krke. Vodenje mlina je leta 2011 prevzel Marjan Maver, ki znanje, izkušnje in bogato družinsko mlinarsko tradicijo uspešno povezuje z zahtevami in potrebami sodobnega časa.

Mlin dandanes združuje uporabo tradicionalne tehnologije mletja na kamen, ki je dopolnjena s sodobnim valjčnim mlinom za mletje pšenice, ajde, koruze, ječmena in drugih žit. Mlin je samozadosten, saj ga z električno energijo v celoti oskrbuje lastna hidroelektrarna.

Naše poslanstvo je na eni strani usmerjeno v spoštovanje izročila in ohranjanje tradicije, po drugi strani pa aktivno spremljamo potrebe kupcev in skušamo ponuditi kar najbolj pestro izbiro izdelkov (tudi iz žit, ki si v sodobnem času ponovno utirajo svoje mesto, kot na primer pira, ječmen, oves ipd.).

ponedeljek, 2. april 2012

Arhitekti i arhitektonski ured

Podjetje Studio Artis d.o.o.  ustanovljeno leta 2002.
Lastnik in glavni oblikovalec podjetja  je Ozana Šustić, dipl. arhitekt. Od svoje ustanovitve je podjetje spreminjalo svoje poslovanje, spremljalo svetovne trende ter uvajalo nove tehnologije in vse programe, da bi bolje predstavilo svoje projekte strankam. Vsako delovno mesto uporablja za načrtovanje licenčni AutoCAD.

 V 10 letih so ustvarili več sto manjših in večjih stanovanjskih projektov ter stanovanjskih in poslovnih objektov. Za velik del med njimi so pridobili tudi gradbena dovoljenja. Tudi v zadnjih 2 letih je večina njihovih projektov s pomočjo nadzora po koncu registracije v zemljiško knjigo in katastra.

Od leta 2010/2011 so delali na projektih za velike verige veleblagovnic Lidl in Tommy.
V podjetju je trenutno zaposleno: 2 mag. arhitekt (VSS), 1 inženir (VSS) in kot pomožni delavec upravnega osebja.