ponedeljek, 14. september 2015

Poceni obnova strehe

Obstaja veliko vrst strešnih materialov in kritin, ki so dobro za obnova strehe, ki so na voljo na trgu danes. Nekateri od teh strešnih materialov so zelo dragi in vzdrževanje. Ne boste dobili kar ste plačali za, ampak na koncu, če so strešne kritine pravilno nameščen, se bo še trajala več kot dvajset let. Naslednji članek bo seznam nekaj najcenejših vrst strešnih materialov, ki so lahko nameščene.

 Streha asfalt
 Od vseh vrst strešnih materialov so vam na voljo, asfalt skodle je najcenejša. To bo stalo okoli 1,00 €na kvadratni meter za skodle, kar je mogoče storiti, povprečno, single-zgodba domov za pod € 2.000,00. Prav tako so najbolj priljubljena na tržišču. Najdete jih v neorganskih in organskih slogov, pri čemer so povsem ekološki skodle pa najdražja. Neekoloških skodle so pogosto narejeni iz steklenih vlaken. Asfaltu skodle pridejo v številnih barvah, so zelo trpežni in so izdelani z upoštevanjem strogih smernic. So občutljivi na ledu in močan veter. Lahko uporabite tudi valjanega asfalta, ki se prevrne na streho in nato pribil na mestu. To počne isto vrsto delo kot skodle.

 Streha pocinkano metal
 Vrste kovinskih Ostrešje materialov so drugi najcenejši na okoli 1,80 € na kvadratni meter. So lahko več kot € 6,00 kvadratni meter, odvisno od vrste kovine, uporabljene. Uporabljali so jih pred desetletji, vendar ob bili obscenely drag. To je zato, ker so bile velike večine narejen iz bakra, svinca ali cinka. Vrste strešnih materialov, ki sestavljajo kovinske strehe danes pocinkanega jekla, ki se uporablja v orkanskemu območjih. Vrste kovinskih Ostrešje materialov so hitro namestitev in prav tako enostavno.

 Lesene strehe
 Leseni strešne kritine, iz rdeče cedre, zaradi svoje odpornosti proti elementov in insektov. Cedar skodle ne hitro razpadati. Obstajata predvsem 2 vrsti lesene skodle: klane, ki so deljene namesto reza in standard skodle, ki je mehansko žagan. Pri uporabi lesenih vrst strešnih materialov morate uporabiti strese, kot so to najbolje uporabiti za strešne kritine. Velikosti tudi razlikujejo. Ti so se začeli, da bi dobili v ceni, vendar so še vedno cenejši od drugih vrst strešnih materialov. Lesene skodle stane okoli 70,00 € na kvadratni meter, vendar pa lahko dobite visok kot € 100.00 kvadratni meter, odvisno od proizvajalca in slogu skodle.

 Klasična streha
 Cen za to vrsto skodle ima široko vrzel, ki segajo od 150,00 € na kvadratni meter na 400,00 € kvadratni čevelj. Clay je ena od vrst strešnih materialov, ki izgleda omamljanje, ko je nameščen in lahko enostavno nastavite razpoloženje ali konča dekor. Prav tako so odporne proti plesni in gnilobe in žuželke ne morejo prodreti. Prav tako ne bodo spali in bo trajalo desetletja daleč onkraj življenja lesa so pritrjena. Ploščice so precej težka kar prispeva v njihovi višji ceni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar